top of page

- best of 2 worlds -

In mijn “jonge” jaren zat ik als notarieel jurist letterlijk op de eerste rij bij de oprichting van nieuwe vennootschappen. Ik heb toen heel vaak gemerkt dat sommige oprichters veel te weinig aandacht hadden besteed aan de opmaak van een goed ondernemings- en/of financieel plan…

Onterecht natuurlijk, want een goed businessplan is hét instrument waarop je tijdens die eerste uitdagende jaren van jouw onderneming altijd kan terugvallen. En ook voor het loskrijgen van financiering is een goed doordacht ondernemingsplan een absolute must!  

Later ben ik zelf 10 jaar actief geweest als bedrijfsleider van een middelgrote onderneming. In tegenstelling tot de meeste financiële en juridische consultants, weet ik dus ook wat het is om effectief een productiebedrijf te leiden.

Ik kan dus samen met jou meedenken over de financieel-juridisch kant van de zaak, maar ik kan jou ook advies geven over tal van praktische aspecten : welke locatie heb je voor ogen, hoeveel personeel ga je effectief nodig hebben, wat met vergunningen?, heb je de onderhoudskosten van de machines wel correct ingeschat?, etc.

I will go the extra mile!  (letterlijk én figuurlijk...)

bottom of page